Välkommen till Slottegymnasiet

Logga in på IST Skola

• Fortsatt fjärr- och distansundervisning vecka 16

Det tidigare beslutet om fjärr- och distansundervisning vecka 15 fortsätter även veckan 16, 19-25 april. Undantag gäller för elever på Introduktionsprogram, elever som har kontrakt med Studieverkstan, elever på Naturbruk och NIU samt elever som är på APL. Beslutet är fattat av skolchef i samråd med ...

• Ansökan busskort läsåret 21/22

OBS! Inför läsåret 2021-2022 måste samtliga elever som önskar busskort göra en ny ansökan för detta.

• Fängslande barnbok vinnande koncept
    – Ljusdals bästa UF 2021 är utsedd

På tisdagseftermiddagen utsågs Ljusdals bästa UF-företag 2021 med bubbel, jubel, diplom och en vinstcheck. Vinnarna var inga mindre än United Future UF.- Det här ger mer energi, säger Lea Svechnikova, marknadsföringsansvarig.

• Klart med tillförordnad rektor på Slottegymnasiet

Från och med 30 mars finns tillförordnad rektor Martin Olsson på plats på Slottegymnasiet. Martin Olsson har bred erfarenhet från gymnasieskola och är utbildad gymnasielärare som också gått rektorsutbildning.

• Digital UF-mässa - Slottegymnasiet är med!

I dag är det den regionala UF-mässan som årligen hålls för att uppmärksamma duktiga, unga entreprenörer, verksamheter och lärare.

Logo Facebook
Logo Slottehubben

Nu är det möjligt att söka feriejobb via www.ljusdal.se

Information om covid-19 via www.ljusdal.se