Välkommen till Slottegymnasiet

Logga in på IST Skola

• Lärarna Misha Svechnikov och Kenneth Larsson fick förfrågan om att bli heltidsmentorer på Slottegymnasiet. De såg förtroendet som en chans att förändra, och ge eleverna verktyg för framtiden.
    30 mar 2020
  • Två dagar efter att regeringen kom ut med rekommendationen om att samtliga av Sveriges högskolor och gymnasieskolor ska stänga sina lokaler har Anna Karin Persson, tillsammans med sin praktikant, haft sin första webblektion. - Vi har gjort en mapp i Classroom där det ligger en länk direkt till Google...
    24 mar 2020
  • Utbildningsförvaltningen i Ljusdals kommun följer riktlinjer från folkhälsomyndigheten, regeringen och skolverket. Tar regeringen beslut om att stänga förskolor och/eller skolor kommer Ljusdals kommun givetvis att följa dessa.
    20 mar 2020
  • Slottegymnasiet flyttar undervisningen – stor del av studierna sker på distans efter regeringens rekommendation.
    18 mar 2020
  • Du som går på gymnasiet åk 1 eller åk 2 och är folkbokförd i Ljusdals kommun har möjlighet att söka feriejobb i kommunens olika arbetsställen.
    17 mar 2020