Skolamatsedel

Matsedeln på webben

Slottegymnasiets matsedel finns nu på webben. Matsedeln följer kommunens grundskolor. Klicka på länken, där kan du också se kommande veckors matsedel.

Personalpris inkl. kaffe 60:- Sallad, smör, bröd, dryck ingår. Med reservation för ev ändringar.

Välkomna!

I skolrestaurangen erbjuds väl sammansatta och näringsrika måltider.
De flesta dagar serveras två alternativa rätter.

Det finns även möjlighet att äta middag i matsalen. Bra mat är viktigt för att eleverna skall orka med skolan. Att maten är bra vet vi genom allt beröm vi får. Den mat som serveras hos oss lagas också på skolan, vilket är viktigt för att kunna hålla den standard vi vill ha.

De flesta dagar jobbar restaurang- och livsmedelseleverna i storköket med tillagning av maten. Det ingår som ett led i deras utbildning.

Matsalen är KRAV-certifierad vilket innebär att vi använder oss av KRAV-märkta och ekologiska livsmedel i vår matlagning i så stor omfattning som möjligt.