Skolamatsedel

Personalpris inkl. kaffe 60:- Sallad, smör, bröd, dryck ingår. Med reservation för ev ändringar. Middag serveras måndag-torsdag kl. 16.00-17.15 Pris: 40 kr

Välkomna!

Måndag 14/10
Korv Stroganoff, ris
Veg: Stroganoff på soja-korv
Middag: Lasagne

Tisdag 15/10
Köttbullar, stuvade makaroner
Veg: Soja-färsbullar
Middag: Soppa   Äppelpaj, vaniljsås

Onsdag 16/10
Norrlandsgryta (nötkött, messmör, lingon), potatismos
Veg: Paj med svamp och grönsaker
Middag: Pasta Carbonara

Torsdag 17/10
Tacosoppa, ost, mjukt bröd      Fruktbuffé
Veg: Potatis- och purjolökssoppa med linser
Middag: Potatisbullar, stekt fläsk, lingon

Fredag 18/10
Stekt kyckling med sambal, soja och vitlök, ris
Veg: Stekt quornfilé