Skolamatsedel

Personalpris inkl. kaffe 60:- Sallad, smör, bröd, dryck ingår. Med reservation för ev ändringar. Middag serveras måndag-torsdag kl. 16.00-17.15 Pris: 40 kr

Välkomna!

Måndag 24/3

Tisdag 24/3

Onsdag 25/3

Torsdag 26/3

Fredag 27/3

STÄNGT TILLSVIDARE

Relaterade sidor

I skolrestaurangen erbjuds väl sammansatta och näringsrika måltider.
De flesta dagar serveras två alternativa rätter.

Det finns även möjlighet att äta middag i matsalen. Bra mat är viktigt för att eleverna skall orka med skolan. Att maten är bra vet vi genom allt beröm vi får. Den mat som serveras hos oss lagas också på skolan, vilket är viktigt för att kunna hålla den standard vi vill ha.

De flesta dagar jobbar restaurang- och livsmedelseleverna i storköket med tillagning av maten. Det ingår som ett led i deras utbildning.

Matsalen är KRAV-certifierad vilket innebär att vi använder oss av KRAV-märkta och ekologiska livsmedel i vår matlagning i så stor omfattning som möjligt.