Skolamatsedel

Personalpris inkl. kaffe 60:- Sallad, smör, bröd, dryck ingår. Med reservation för ev ändringar. Middag serveras måndag-torsdag kl. 16.00-17.15 Pris: 40 kr

Välkomna!

Måndag 20/1
Stekt kyckling i apelsinsås, ris

Veg. Stekt quornfilé
Middag: Pytt i panna, rödbetor, stekt ägg

Tisdag 21/1
Tacosoppa, mjukt bröd, ost, frukt
Veg: Potatis- och purjolökssoppa med linser
Middag: Pasta Carbonara

Onsdag 22/1
Pasta, ost-skinksås/kalkonsås
Veg: Ratatouillesås
Middag: Soppa Pannkaka, sylt, grädde

Torsdag 23/1
Fiskpanetter, kall citron-dillsås, kokt potatis
Veg: Het böngryta
Middag: Lasagne

Fredag 24/1
Köttfärsbiffar, pepparsås, klyftpotatis, ugnsrostade rotsaker
Veg: Kikärtsbiffar