Alla nyheter - Slottegymnasiet

• De tog mentorskapet till en ny nivå: ”Ville göra något mer”

Lärarna Misha Svechnikov och Kenneth Larsson fick förfrågan om att bli heltidsmentorer på Slottegymnasiet. De såg förtroendet som en chans att förändra, och ge eleverna verktyg för framtiden.
    30 mar 2020
  • Eleverna är närvarande trots tomt klassrum - distansstudierna fungerar

Två dagar efter att regeringen kom ut med rekommendationen om att samtliga av Sveriges högskolor och gymnasieskolor ska stänga sina lokaler har Anna Karin Persson, tillsammans med sin praktikant, haft sin första webblektion.

- Vi har gjort en mapp i Classroom där det ligger en länk direkt till Google Meet. Alla elever kan gå in via samma länk när vi har lektion, säger hon.

24 mar 2020
  • Handlingsplan vid epidemi/pandemi

Utbildningsförvaltningen i Ljusdals kommun följer riktlinjer från folkhälsomyndigheten, regeringen och skolverket. Tar regeringen beslut om att stänga förskolor och/eller skolor kommer Ljusdals kommun givetvis att följa dessa.
    20 mar 2020
  • Distansundervisning på Slottegymnasiet

Slottegymnasiet flyttar undervisningen –
    stor del av studierna sker på distans efter regeringens rekommendation.

18 mar 2020
  • Dags att söka feriejobb

Du som går på gymnasiet åk 1 eller åk 2 och är folkbokförd i Ljusdals kommun har möjlighet att söka feriejobb i kommunens olika arbetsställen.
    17 mar 2020
  • De ska stanna hemma enligt Region Gävleborg - person vid Bromangymnasiet var smittad av Coronaviruset

Smittskyddsläkaren Signar Mäkitalo vid Region Gävleborg uppmanar samtliga som befunnit sig vid Bromangymnasiet i Hudiksvall under perioden 9-12 mars 2020 att hålla sig hemma. Det på grund av eventuell smittspridning av Coronaviruset.
    16 mar 2020
  • Uppdatering angående Coronaviruset

I dagsläget är risknivån för Coronaviruset mycket hög enligt Folkhälsomyndigheten. Slottegymnasiets hemsida är uppdaterad med en länk där information kring viruset är samlad.
    12 mar 2020
  • Sportlov

Vecka 10 är våra elever på sportlov. Här kan du läsa om terminens alla lovdagar:
    02 mar 2020