UPPDATERAD: Chatta med Benny - ställ dina frågor till Slottegymnasiets studie- och yrkesvägledare!

Nu ger vi elever och vårdnadshavare möjligheten att ställa era frågor direkt till vår studie- och yrkesvägledare Benny Berglund inför gymnasievalet.
Kanske du har frågor om skolans programutbud, eller hur gymnasietiden kan anpassas efter just dina behov?

Torsdag den 11 februari klockan 14.00 - 16.00 kan du som elev eller vårdnadshavare ställa era frågor inför det stundande gymnasievalet.

Länk för drop in

Frågorna kan vara många och Benny Berglund kan med sin långa erfarenhet som studie- och yrkesvägledare besvara era tankar kring Slottegymnasiets programutbud, hjälp med praktiska lösningar inför valet och andra saker som rör ditt val inför gymnasiet.

När: Torsdagen den 11 februari.

Klockan: 14.00 - 16.00.

Vart? Länk skickas vid anmälan. Se nedan.

Gör din föranmälan till: benny.berglund@ljusdal.se

Möjlighet finns även till drop in.