Digitalt öppet hus - så här går det till

Coronapandemin kom och slog undan fötterna på oss alla, och vi på Slottegymnasiet arbetar dagligen med att hjälpa till att stoppa smittspridningen av covid-19.

19 november klockan 17.45 -20.00 kör vi därför ett digitalt öppet hus.

Tidigare år har Slottegymnasiet bjudit in till öppet hus för föräldrar och elever som är intresserade av att veta mer om både skolan och våra program. I år anordnar vi det digitalt, och ger er all den information ni behöver, direkt i era datorer eller mobiltelefoner. Ni behöver inte ens lämna ert hem.

Den 19 november, mellan klockan 17.45 och 20.00, kan ni prata direkt med lärare, vår rektor eller med vår studievägledare genom digitala Meet-möten här på vår hemsida slottegymnasiet.se. Det enda som krävs är att ni besöker sidan via Google Chrome för att allt ska fungera precis så bra som det är tänkt att göra. Ladda ner här.

Vill ni inte prata direkt till våra lärare kan ni välja att chatta med dem.

Under kvällen släpps även Slottegymnasiets nya reklamfilm där ni får följa några av våra elever i skolmiljö, en överblicksbild över området och se mer om hur det är att vara elev hos oss.

Ni kan även se korta intervjuer med elever från respektive program där de bland annat berättar om varför Slottegymnasiet är ett bra val för just dig.

Vi ses på digitalt öppet hus!

Om ni redan nu har frågor om skolan eller våra program kan ni maila dessa till: slottegymnasiet@ljusdal.se