Måndag 24 Juli 2017

RESTAURANG PÄRLAN 

V 20               15 maj-19maj

Måndag

Stängt

Tisdag

Stängt

Onsdag

Förrätt

Musslor i vitt vin

äppelkulor i citronsaft, friterad kål

Varmrätt

Sesampanerade tonfiskloins, lavendel beurre blanc, tomatrisotto (105,00 kr)

Marinerad flapstek, chili bea, pommes frites, lättare sallad.(115,00 kr)

Halloumiburgare, hembakat brioche, picklad rödlök, guacamole), sallad (95,00 kr)

Dessert

Björnbärssorbet, vitchoklad frozen cheescake med hallonsås

Torsdag

Förrätt

Liten västerbottenquich med stenbitsrom, rödlök och gräslökssmetana

Gazpacho. Serveras med parmesankaka

Varmrätt

Halstrad gös med kantareller och champagnesmörsås (95.00 kr)

Grillad entrecote med färskpotatissallad samt fetaost crème (95,00 kr)

Efterrätt

Vårinspirerad fruktsallad serveras med cheesecakecrème samt kolacrunch


Fredag

Stängt


V 21                    22 maj-26 maj

Måndag

Stängt

Tisdag

Stängt

Onsdag

Förrätt

Rört lax på kavring med nässelmajonnäs

Varmrätt

Kokt torsk med ägg och persiljesås, kokt potatis (95,00kr)

Tomatbräserade lammfärsbiffar med pommes carré (85,00 kr)

Dessert

Mangosallad med chokladglass

Torsdag

Stängt

Fredag

 

Stängt 

V 19               8 maj-12 maj

Måndag

Stängt

Tisdag

Stängt

Onsdag

Grillbuffé (95,00)


Torsdag

Stängt

Fredag

 Stängt




Publicerad: 2017-05-18 09.10

Restaurangprogrammet

0651- 184 31


Carin Östh
carin.osth@ljusdal.se

Råraka med tillbehör
Helstekt fläskkarré
Tårta

Foto: Marie Nyman

Slottegymnasiet, Verkstadsskolevägen 34, 827 34 Ljusdal  |  Tfn: 0651-184 00, Fax: 0651-185 02  |  E-post: slottegymnasiet@ljusdal.se |  Org nr: 212000-2320

LJUSDALS

Till Ljusdals kommuns officiella hemsida

KOMMUN