Söndag 24 September 2017

Välkommen till Slottegymnasiet

Hos oss har vi tio nationella program som du kan välja mellan. Dessutom har vi introduktionsprogrammen.

Slottegymnasiet är en liten gymnasieskola med stora möjligheter.
Vi har den lilla skolans stora fördelar och skolan jobbar för att alla elever ska bli sedda.
Vårt mål är att både elever och föräldrar ska känna sig trygga med skolan.
Slottegymnasiet har fräscha moderna lokaler samt aktuell teknik. Utbildningen håller hög kvalitet och stämningen och atmosfären är mycket god.

• Vi har internationella kontakter och ett utbyte med flera europeiska länder, vilket gör att resor kan ingå i programmets/ ämnets obligatoriska verksamhet.

• Vi har nationell idrottsutbildning, NIU i bandy.

• Fotboll och rid& häst ges som utökat individuellt val.

• Skolan har ett utvecklat samarbete med näringslivet i form av t.ex. programråd.

• Om elever behöver extra stöd och hjälp under studietiden så ser vi till att omedelbart sätta in nödvändiga åtgärder.

• I Öppen skola, kan den som behöver få extra hjälp med studierna och läxläsning.

• Ungt företagande, UF är väl etablerat och aktivt. Här kan du få möjlighet att pröva på att driva ett företag.

• Oavsett program kan din utbildning ge dig behörighet att studera på högskola.

• Andelen behöriga lärare är mycket hög hos oss.

• I Musikprojeketet Crossover (individuellt val) ges alla elever möjlighet att skapa en musikteaterföreställning.

Vill du ha en bra utbildning, vill du gå i en skola där du får utmana din kreativitet och utveckla din kompetens – då ska du söka till Slottegymnasiet!

Följ oss även på Facebook.
Gå in på www. slottegymnasiet.se och klicka på FB och gilla oss där.

Stig Martinsson, bitr. Rektor stig.martinsson@ljusdal.se 0651-184 02
Torleif Bakke, Rektor torleif.bakke@ljusdal.se 0651-184 53

Publicerad: 2016-11-18 14.52

Reception: 0651- 184 00

På kartan (eniro.se)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

• Vi har nationell idrottsutbildning, NIU i bandy.

• Fotboll och rid& häst ges som utökat individuellt val.

• Oavsett program kan din utbildning ge dig behörighet att studera på högskola.

• Andelen behöriga lärare är mycket hög hos oss.

Slottegymnasiet, Verkstadsskolevägen 34, 827 34 Ljusdal  |  Tfn: 0651-184 00, Fax: 0651-185 02  |  E-post: slottegymnasiet@ljusdal.se |  Org nr: 212000-2320

LJUSDALS

Till Ljusdals kommuns officiella hemsida