Söndag 24 September 2017

Gymnasiebusskort

(Hämtas ut mellan kl. 08.00-11.30)

Följande gäller för att få busskort:

Gymnasieelever med minst 6 km mellan folkbokföringsadressen och skolan har rätt till busskort.( OBS! detta avser elever folkbokförda i Ljusdals kommun)

Elever från Ljusdals kommun som läser på andra skolor utanför Ljusdals kommun skall kontakta Roland Hamlin på utbildningsförvaltningen tel 181 64.

Detta gäller även elever folkbokförda i Ljusdals kommun som studerar på friskola.

Eleven skall vara heltidsstuderande och ha rätt till studiehjälp enligt studiestödslagen.

Eleven kan få busskort t o m vårterminen det år han/hon fyller 20 år.

Den som har inackorderingstillägg kan inte få gymnasiekort/busskort

Kortet gäller för resa med X-trafiks bussar och X-Tåg inom Gävleborgs län och även tåg i Bergslagen.

Det gäller alla skoldagar för resor som påbörjas före 18.00

Kortet är personligt. För att kortet skall gälla måste det vara försett med namn el födelsedatum.

Ladda inte in några andra biljetter på skolkortet, som fritidsbiljett eller reskassa.

Om det uppstår fel kopplade till skolbiljetten avaktiveras hela kortet och då förloras även övriga biljetter på samma kort. Sådana förluster ersätter inte kommunen eller X-trafik.

Tappar du busskortet måste Du omgående meddela detta så kortet kan spärras.

Förlorade kort kan ersättas med ett nytt, kontakta då skolans expedition.

Vid återkommande förluster av busskort kan en administrativ avgift på 100 kronor komma att debiteras.

Ansökan om busskortlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad: 2017-08-30 10.40

Slottegymnasiet, Verkstadsskolevägen 34, 827 34 Ljusdal  |  Tfn: 0651-184 00, Fax: 0651-185 02  |  E-post: slottegymnasiet@ljusdal.se |  Org nr: 212000-2320

LJUSDALS