Måndag 27 Februari 2017

Snabbval

Slottegymnasiet har den lilla skolans stora fördelar, vi vill att eleverna ska bli sedda. Vårt mål är att både elever och föräldrar ska känna sig trygga med skolan.
Slottegymnasiet har fräscha lokaler, vilket bidrar till att stämningen och atmosfären är mycket god.
Vill du ha en bra utbildning, vill du gå i en skola där du får utmana din kreativitet och utveckla din kompetens – då ska du söka till Slottegymnasiet!

Oavsett vilket program du väljer, får du på Slottegymnasiet en riktigt bra utbildning som ger dig kompetens för fortsatta studier på högskola och universitet eller för anställning, arbete och fortsatt utveckling i yrkeslivet.
Samtliga anställda har all den kompetens du behöver för att få en bra utbildning. Naturligtvis finns ämneskompetenserna och yrkeskompetenserna, det är självklart på en modern och framåtblickande skola. Hos oss finns det pedagogiska kunnandet, den medmänskliga inställningen och det kloka omdömet.

ANSÖKAN TILL NIU-UTBILDNING
Information om ansökan till NIU-utbildningen. Kontrollera särskilt datum för när ansökan till uttagningen för idrotten ska vara gjord. Den ansökan ska vara gjord före ansökan till själva utbildningen. Det räcker inte med att du blir uttagen för själva idrotten utan du ska även ha tillräcklig poäng för att kunna antas till det nationella program vid vilket NIU-platsen anordnas. Ansökan till det eller de program på skolan du är intresserad av där NIU-plats anordnas görs på vanligt sätt med ansökan.

Teknikcollege

Teknikcollege är en kvalitetsstämpel som en utbildning får när den följer högt ställda krav från bl a näringslivet i regionen.

Vård och Omsorgscollege

Slottegymnasiet uppfyller de krav som ställs på ett VO-College.

Gymnasieekonom

Diplomerade Gymnasie-ekonomer utbildas på Slottegymnasiet i
Ljusdal

Slottegymnasiet, Verkstadsskolevägen 34, 827 34 Ljusdal  |  Tfn: 0651-184 00, Fax: 0651-185 02  |  E-post: slottegymnasiet@ljusdal.se |  Org nr: 212000-2320